Aftenmenu

Rødtunge med hummer, avokadocréme, lime & chili
….
Kulmule med jomfruhummer og kantareller

Ristet knurhane med ærter francaise og sprød pancetta

Fisk fra brændegrillen med sommergrønt og sauce beurre blanc
ELLER
Kalvemørbrad og perlehøneballotine med sommerkål, nye løg og estragonsauce

Franske gedemælksoste med citron- hybenmarmelade og rosmarinbrød

Jordbær- chokoladeparfait med lavendelis og sprød Brickdej med lun chokolade

Menuer
3 Retter kr. 495,- | 3 vine kr. 395,-
4 Retter kr. 595,- | 4 vine kr. 495,-
5 Retter kr. 695,- | 5 vine kr. 595,-
6 Retter kr. 795,- | 6 vine kr. 695,-
Vinmenu kan serveres i halv størrelse

Priser på enkelretter/á la carte
Forretter kr. 175,-
Hovedretter kr. 345,-
Ostetallerken kr. 155,-
Dessert kr. 155,-

Alle retter kan serveres i mindre portioner til børn.