Pressen skrev om Fiskerestaurant Rudolf Mathis i Kerteminde

Pressen har besøgt og skrevet flittigt om Restaurant Rudolf Mathis gennem alle årene. Et udpluk af artiklerne er samlet i en scrapbog i anledning af 25 års jubilæet i maj.

""...især ? den skønne mad, der serveres af et ungt, vel­oplagt personale med mere end ét øje på hver finger...hovedretten, sommerbuk, var så lækker at bide i som blød nougat - men med mange flere smagskomponenter. Saucen, med morkelsvampe, slikkede vi af tallerkenen...vi husker den prægtige mad og den glade betjening på Rudolf Mathis, der er og bliver et af Danmarks bedste spisesteder.""

− Birgitte Grue B.T. 16. juni 2006

""...Læg dertil, at betjeningen på Rudolf Mathis er perfekt og foregår i en fuldstændig rolig kadance, uden tvivl og tøven og unødig ventetid. Og restaurantens lyse højloftede lokale er et rart og rummeligt sted at sidde... Hvis Rudolf Mathis var gængs provinsstandard, så var Danmark en gastronomisk supermagt.""

− Jesper Uhrup Jensen Euroman, maj 2005

""...Vi er her i superligaen for restauranter i Danmark. Den lille eksklusive håndfuld af spisesteder, der holder et helt enestående niveau i køkkenet, og hvor kogekunsten som oftest er synonym med en stor personlighed bag komfuret.""

− Adam Price Politiken, 14. september 2001