Vi fejrer foråret med skaldyr, champagne og andre solskinsvine

2014-04-25 18:30

Nu er det forår for alvor og vi har derfor i samarbejde med Niche Vine lavet et skaldyrarrangement med champagne & andre solskinsvine.

Kerteminde fjordrejer i fragilité med skaldyrmayonaise, spæde salater og skaldyr vinaigrette. 
J.Charpentier, Villers-Sous-Chatillon, Champagne

Variation af østers med persille og citron.
Weingut Köfererhof, Alto Adige, Italien, 2012.

Dampet rødfisk, konkylie, sprøde grønne asparges og sauce nage.
Grüner Veltliner, Smaragd, ”Hochrain”, Rudi Pichler, Wachau, Østrig, 2010.

Krabbesalat med grillede, hvide asparges.
Brut Reserve, J. Carpentier, Villes-Sous-Chartillon, Champagne

Ristet jomfruhummer med sprøde kål, marinade af Riesling og hyldeblomst.
Riesling”Unterstenbersch”, Weingut Lauer, Mosel, Saar, Tyskland, 2011.

Stegt pighvar og kammusling med morkler, jordskok og trøffel hollandaise.
Cuvée Pierre Henri, J. Charpentier, Villers-Sous-Chatillon, Champagne

Hummer fra brændegrillen ”Americaine” og Skt. Petersfisk.
Morey St.Denis, Domaine Stefhane Magnien, Bourgogne, 2009.

Chokolade & marcipan Friskbrygget mocca

Pris pr. person kr. 1.875,-

One Comment

  • Hr WordPress siger:

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.